EuroDNS MX-records

Inleiding

Als u uw MX-records wilt bijwerken met deze DNS-provider (Domain Name System), moet u eerst begrijpen hoe MX-records werken en leren hoe u deze kunt configureren voor G Suite in het algemeen.

Stappen

1. Log in op uw account op eurodns.com.
  2. Klik aan de linkerkant van de pagina op Mijn domeinen in het menu Mijn domeinen. Er wordt een tabel met uw domeinen weergegeven.
  3. Klik in de kolom DNS op de rij van het domein dat u wilt bewerken. De DNS-records van uw domein worden weergegeven.
  4. Als er één of meer records in de tabel MAIL EXCHANGER/SERVER staan (dit zijn uw bestaande MX-records), klikt u bij elke record op de link Delete.
  5. Wanneer alle MX-records zijn verwijderd, kiest u uit het vervolgkeuzemenu Add... de optie New Mail Server en klikt u op de knop Add ernaast.
  6. Voer uw MX-records in aan de hand van de voorbeelden in de tabel met MX-recordwaarden.
  7. Klik op de knop Instellingen opslaan.
  8. Herhaal dit voor alle gewenste MX-records.
  9. Als u alle gewenste MX-records heeft toegevoegd, klikt u onder aan de pagina op de knop Instellingen opslaan. Anders gaan alle wijzigingen verloren.
Houd er rekening mee dat het wel 72 uur kan duren voordat DNS-wijzigingen zijn doorgevoerd, afhankelijk van de TTL (time to live) die voor uw records is geconfigureerd. Totdat records wereldwijd zijn bijgewerkt, ontvangt u nog steeds verkeer op uw oude server.

Problemen oplossen

Volg de stappen in Problemen met MX-records oplossen om uw DNS-installatie te herstellen.

Help voor domeinprovider

DNS-records toevoegen/wijzigen