Uppgradera till G Suite Business-utgåvan

Om du köpte din tjänst från en återförsäljare går du hit istället  |  Har jag en återförsäljare?

Om du vill uppgradera från den äldre kostnadsfria utgåvan av G Suite går du hit i stället.

Viktigt! Du kan inte längre uppgradera till G Suite Business. Vi rekommenderar att du byter till en utgåva av Google Workspace i stället. Läs mer

Vad du bör veta innan du uppgraderar

• När du byter får alla samma prenumeration. Det går till exempel inte att flytta vissa användare till Business Plus medan andra fortsätter att använda Business Standard.
  • Om du har prenumeration med årsavgift/fast längd inkluderar övergången alla dina nuvarande användare.