Upgraden naar G Suite Business

Als u uw service bij een reseller heeft aangeschaft, kijkt u hier |  Heb ik een reseller?

Als u wilt upgraden van de oude gratis versie van G Suite, klikt u hier.

Belangrijk: U kunt niet meer upgraden naar G Suite Business. We raden u aan over te schakelen naar een versie van Google Workspace. Meer informatie

Wat u moet weten voordat u een upgrade uitvoert

• Als u overschakelt, krijgt iedereen hetzelfde abonnement. U kunt niet bepaalde gebruikers overzetten naar Business Plus, terwijl de rest Business Standard blijft gebruiken.
  • Als u een jaarmodel/abonnement met vaste termijn heeft, worden al uw huidige gebruikers meegenomen in de overstap.