Upgraden naar G Suite Business

Als u uw service bij een reseller heeft aangeschaft, kijkt u hier |  Heb ik een reseller?

Als u wilt upgraden van de oude gratis versie van G Suite, klikt u hier.

Als u meer zakelijke en beheerdersfuncties wilt gebruiken, kunt u uw versie van G Suite upgraden. U kunt altijd upgraden, zowel tijdens de kosteloze proefperiode als nadat de betaalde service is gestart.

Wat u moet weten voordat u een upgrade uitvoert

• Na de upgrade heeft iedereen hetzelfde abonnement. Het is niet mogelijk bepaalde gebruikers te upgraden naar G Suite Business terwijl de rest G Suite Basic blijft gebruiken.
  • Als u het jaarmodel gebruikt, geldt de upgrade voor al uw huidige gebruikers.
  • Weet u niet zeker naar welke versie u wilt upgraden? Vergelijk de functies hieronder

Stap 1: Upgraden naar G Suite Business

Als u Google Vault al gebruikt: Volg deze stappen voordat u upgradet om te zorgen dat u niet per ongeluk gegevens kwijtraakt.
  1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga op de homepage van de beheerdersconsole naar Facturering.
  3. Klik onder Beschikbare upgrades, naast G Suite Business, op Meer informatie.
  4. Klik rechtsonder op Aan de slag.
  5. Selecteer links een betalingsplan:
    • Proefabonnement: Probeer de service veertien dagen uit zonder al betalingen uit te voeren.
    • Flexibel model: Geen langetermijnverplichting, u betaalt alleen voor het aantal gebruikers dat u iedere maand heeft en u kunt altijd gebruikers verwijderen of toevoegen.
    • Jaarmodel (maandelijkse betaling): Hiervoor is een contract van één jaar vereist. U betaalt maandelijks van tevoren voor het aantal gebruikers in het contract en u kunt altijd gebruikers toevoegen. U kunt het aantal gebruikers in het veld benodigde gebruikers verhogen.
  6. (Optioneel) Klik onderaan op Promotiecode en voer een eventuele promotiecode in die u heeft.
  7. Klik op Doorgaan.
  8. Vink het vakje aan om aan te geven dat u de voorwaarden van de overeenkomst heeft gelezenand thenklik op Doorgaan.

Als u eerder Drive-opslag of Google Vault-licenties heeft aangeschaft: In sommige gevallen blijven deze licenties voor Drive-opslag en Vault toegewezen na de upgrade. Controleer en verwijder eventuele individuele Drive- en Vault-licenties van gebruikers die een G Suite Business- of G Suite Enterprise-licentie hebben gekregen, om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht voor deze licenties.

(Optioneel) Stap 2: Archivering met Google Vault instellen

Zie Aan de slag: Vault-beheerders als u de archivering met Google Vault nog niet heeft ingesteld.

De voordelen van upgraden

Hier ziet u slechts enkele van de functies die u krijgt als u upgradet naar G Suite Business of Enterprise.

Meer functies vergelijken |  Prijzen bekijken

G Suite
Enterprise
G Suite
Business
G Suite
Basic
Opslag per gebruiker Onbeperkt* Onbeperkt* 30 GB
Google Vault en Cloud Search
Geavanceerde functies voor Drive
Controle- en rapportagefuncties
Mobiele controles en meldingen
Maximum aantal deelnemers in Google Meet 250 150 100
Verbeterde beveiliging in Drive
E-mails en afbeeldingen scannen
Analyse van Gmail-logboeken in BigQuery
Geavanceerde beveiliging met beveiligingssleutels en S/MIME-versleuteling
Geautomatiseerd beheer van mobiele apparaten
Privacybescherming van gegevens en informatierechtenbeheer (Information Rights Management, IRM)

* Als er vier of minder gebruikers zijn in uw organisatie, krijgt elke gebruiker 1 TB aan opslagruimte.