Upgraden vanuit G Suite Basic of Business

Beschikbaar als u betaalt via het maandelijkse flexibele model.

Als u meer zakelijke en beheerdersfuncties wilt gebruiken, moet u uw versie van G Suite upgraden. U kunt altijd upgraden, zowel tijdens de kosteloze proefperiode als nadat de betaalde service is gestart.

U kunt upgraden vanuit...

Gebruikt u zakelijke e-mail van G Suite?Als u G Suite Basic-functies heeft toegevoegd, kunt u upgraden naar G Suite Business of Enterprise. Meer informatie

Stap 1: Uw abonnement upgraden

Heeft u al Vault? Zo ja, zorg er dan voor dat u geen gegevens kwijtraakt. Volg deze stappen voordat u upgradet.

Na de upgrade heeft iedereen hetzelfde abonnement. Het is niet mogelijk bepaalde gebruikers te upgraden naar G Suite Business terwijl de rest G Suite Basic blijft gebruiken.

Opmerking: Als u G Suite heeft aangeschaft bij een reseller (niet bij Google), neemt u contact op met uw reseller om uw abonnement te upgraden.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga op de homepage van de beheerdersconsole naar Facturering.
  3. Klik onder Beschikbare upgrades, naast G Suite Business of G Suite Enterprise, op Meer informatie.
  4. Klik rechtsonder op Aan de slag.
  5. (Optioneel) Voer in het veld Promotiecode uw eventuele promotiecode in.
  6. Klik op Doorgaan.
  7. Vink het vakje aan om aan te geven dat u de voorwaarden van de overeenkomst heeft gelezen en klik op Doorgaan.

Als u eerder Drive-opslag of Google Vault-licenties heeft aangeschaft: In sommige gevallen blijven deze licenties voor Drive-opslag en Vault toegewezen na de upgrade. Controleer en verwijder eventuele individuele Drive- en Vault-licenties van gebruikers die een G Suite Business- of G Suite Enterprise-licentie hebben gekregen, om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht voor deze licenties.

(Optioneel) Stap 2: Archivering met Google Vault instellen

Zie Aan de slag: Vault-beheerders als u de archivering met Google Vault nog niet heeft ingesteld.

De voordelen van upgraden

Hier ziet u slechts enkele van de functies die u krijgt als u upgradet naar G Suite Business of Enterprise.

Meer functies vergelijken |  Prijzen bekijken

G Suite
Enterprise
G Suite
Business
G Suite
Basic
Opslag per gebruiker Onbeperkt* Onbeperkt* 30 GB
Google Vault en Cloud Search ? ?
Geavanceerde functies voor Drive ? ?
Controle- en rapportagefuncties ? ?
Mobiele controles en meldingen ? ?
Maximaal dertig deelnemers in Hangouts Meet ?
Verbeterde beveiliging in Drive ?
E-mails en afbeeldingen scannen ?
Analyse van Gmail-logboeken in BigQuery ?
Geavanceerde beveiliging met beveiligingssleutels en S/MIME-versleuteling ?
Geautomatiseerd beheer van mobiele apparaten ?
Privacybescherming van gegevens en informatierechtenbeheer (Information Rights Management, IRM) ?

* Als er vier of minder gebruikers zijn in uw organisatie, krijgt elke gebruiker 1 TB aan opslagruimte.

Moet ik betalen voor de upgrade?

De upgrade van uw G Suite-abonnement kost u niets. Bekijk de prijzen voor elk abonnement.