G Suite Basic

G Suite Basic är en programsvit med samarbetsappar för ditt företag som e-post för arbetet, delade kalendrar, redigering och lagring av dokument online, videomöten och mycket mer.

Standardpris: 6 USD (eller motsvarande i lokal valuta) per användare och månad. Google erbjuder ibland rabatterade priser för olika länder. Se Hur ser priserna ut i andra valutor?

Programsvit med samarbetsappar för kontoret

Med G Suite Basic får användarna i organisationen tillgång till följande:

• Gmail: Skicka och ta emot e-post med en jobbadress, till exempel kalle@dittföretag.com.
  • Kalender: Dela kalendrar och schemalägg enkelt möten och händelser.
  • Dokument: Samarbeta i realtid i dokument, kalkylark och presentationer på webben.
  • Drive: Lagra och säkerhetskopiera filer på ett säkert sätt i molnet.
  • Hangouts: Gå med i videomöten från en laptop eller annan enhet.

Administrativa kontroller

Det administrativa teamet eller IT-teamet kan även

• hantera användarkonton och säkerhetsinställningar från en central administratörskonsol
  • styra användarnas åtkomst till funktioner och tjänster
  • fjärrstyra användarnas mobila enheter
  • spåra användningstrender via granskningar och rapporter
  • Få support 24/7 från experter på G Suite