G Suite Basic-utgåvan

G Suite Basic är inte tillgängligt för nya registreringar. Om du har G Suite Basic fortsätter din prenumeration och alla relaterade tjänster att fungera precis som i dag, tills det är dags att gå över till ett nytt erbjudande. Vi kontaktar dig under de kommande månaderna för att identifiera din övergångsväg.

G Suite Basic är en svit av samverkande produktivitetsappar som erbjuder ditt företag professionell e-post, delade kalendrar, redigering och lagring av dokument online, videomöten och mycket mer.

Standardpris: 6 USD per användare och månad.

Programsvit med samarbetsappar för kontoret

Med G Suite Basic får du och de andra användarna i organisationen:

• Gmail: Skicka och ta emot e-post med en jobbadress, till exempel kalle@dittföretag.com.
  • Kalender: Dela kalendrar och schemalägg enkelt möten och händelser.
  • Dokument: Samarbeta i realtid i dokument, kalkylark och presentationer på webben.
  • Drive: Lagra och säkerhetskopiera filer på ett säkert sätt i molnet.
  • Meet: Gå med i videomöten från en laptop eller annan enhet

Administrativa kontroller

Det administrativa teamet eller IT-teamet kan även

• hantera användarkonton och säkerhetsinställningar från en central administratörskonsol
  • styra användarnas åtkomst till funktioner och tjänster
  • fjärrstyra användarnas mobila enheter
  • spåra användningstrender via granskningar och rapporter
  • Få support dygnet runt av experter

Lägga till fler funktioner

När du har G Suite Basic kan du:

• Köpa Arkiv-licenser för användare som behöver eDiscovery, datalagring och arkivering. Läs mer
  • Uppgradera för ännu fler funktioner i Business Standard-utgåvan. Läs mer