G Suite Basic

G Suite Basic is een reeks productieve samenwerkings-apps. Uw bedrijf beschikt hiermee over professionele e-mail, gedeelde agenda's, online documentbewerking en -opslag, videovergaderingen en meer.

Standaardprijs: $ 6 (of het equivalent daarvan in ondersteunde lokale valuta) per gebruiker per maand. Google biedt regelmatig in verschillende landen prijzen met korting aan. Zie Wat zijn de tarieven in andere valuta?

Zakelijke reeks samenwerkings-apps

Met G Suite Basic krijgen gebruikers in uw organisatie het volgende:

• Gmail: e-mails verzenden en ontvangen met een zakelijk e-mailadres, zoals bob@uwbedrijf.com
  • Agenda: agenda's delen om eenvoudig vergaderingen en afspraken te plannen
  • Documenten: in realtime samenwerken aan documenten, spreadsheets en presentaties
  • Drive: bestanden veilig in de cloud opslaan en er een back-up van maken
  • Hangouts: deelnemen aan videovergaderingen op hun laptop of een ander apparaat

Beheerfuncties

Uw team van IT-beheerders kan daarnaast het volgende doen:

• Gebruikersaccounts en beveiligingsinstellingen beheren in een centrale Admin Console
  • Bepalen tot welke functies en services gebruikers toegang hebben
  • Uw mobiele apparaten op afstand beheren
  • Gebruikstrends volgen via controles en rapporten
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week support door G Suite-experts