G Suite Basic-versie

Een professionele reeks werk-apps met 30 GB aan opslag.

G Suite Basic is een reeks productieve samenwerkings-apps. Uw bedrijf krijgt hiermee toegang tot professionele e-mail, gedeelde agenda's, online documentbewerking en -opslag, videovergaderingen en meer.

Standaardprijs: $ 6 per gebruiker per maand (of het equivalent daarvan in ondersteunde lokale valuta)

Upgraden vanuit de oude gratis versie

Zakelijke reeks samenwerkings-apps

Met G Suite Basic krijgen u en de andere gebruikers in uw organisatie het volgende:

• Gmail: e-mails verzenden en ontvangen met een zakelijk e-mailadres, zoals bob@uwbedrijf.com
  • Agenda: agenda's delen om eenvoudig vergaderingen en afspraken te plannen
  • Documenten: in realtime samenwerken aan documenten, spreadsheets en presentaties
  • Drive: bestanden veilig in de cloud opslaan en er een back-up van maken
  • Hangouts: deelnemen aan videovergaderingen op hun laptop of een ander apparaat

Beheerfuncties

Uw team van IT-beheerders kan daarnaast het volgende doen:

• Gebruikersaccounts en beveiligingsinstellingen beheren in een centrale Admin Console
  • Bepalen tot welke functies en services gebruikers toegang hebben
  • Uw mobiele apparaten op afstand beheren
  • Gebruikstrends volgen via controles en rapporten
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week support door G Suite-experts

Meer functies toevoegen

Nadat u G Suite Basic heeft aangeschaft, kunt u het volgende:

• Drive-opslag toevoegen voor gebruikers die meer dan 30 GB opslag nodig hebben. Meer informatie
  • Vault-licenties aanschaffen voor gebruikers die eDiscovery, gegevensbewaring en archivering moeten gebruiken. Meer informatie
  • Later upgraden naar G Suite Business of Enterprise voor nog meer functies. Meer informatie