dnsExit: MX-records instellen

Introductie

Als u uw MX-records wilt updaten bij deze Domain Name System-provider (DNS), moet u eerst weten hoe MX-records werken en hoe u ze kunt instellen voor Google Workspace in het algemeen.

Stappen

1. Log in op uw account op dnsExit.com.
  2. Klik links op Manage Domain (Domein beheren).
  3. Selecteer in het dropdownmenu in het midden van het scherm het domein dat u wilt gebruiken met Google Workspace.
  4. Klik op Edit DNS (DNS bewerken).
  5. Voer de MX-recordwaarden in uit de tabel MX-recordwaarden, met 2 tegelijk.
  6. Klik onderaan het scherm op Submit (Sturen).
Houd er rekening mee dat het wel 72 uur kan duren voordat DNS-wijzigingen zijn doorgevoerd, afhankelijk van de TTL (time to live) die voor uw records is geconfigureerd. Totdat records wereldwijd zijn bijgewerkt, ontvangt u nog steeds verkeer op uw oude server.

Problemen oplossen

Volg de stappen in Problemen met MX-records oplossen om uw DNS-installatie te herstellen.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.