MX-records: dnsExit

1. Meld u aan bij uw account op dnsExit.com.
  2. Klik links op Manage Domain.
  3. Selecteer midden in het scherm in het vervolgkeuzemenu het domein dat u wilt gebruiken met G Suite.
  4. Klik op Edit DNS.
  5. Voeg de volgende MX-records toe aan het onderdeel MX Settings:
    aspmx.l.google.com. with a preference of 10
    alt1.aspmx.l.google.com. with a preference of 15
  6. Klik onder in het scherm op Submit. (U kunt slechts twee MX-records per keer toevoegen via de webinterface.)
  7. Klik in het volgende scherm op de knop Edit DNS.
  8. Voeg de volgende MX-records toe aan het onderdeel MX Settings:
    alt2.aspmx.l.google.com. with a preference of 20
    aspmx2.googlemail.com. with a preference of 25
  9. Klik op Submit.
Opmerking: elk MX-recorditem moet een uniek voorkeursnummer hebben.