Niet-Google-services gebruiken met uw domein

Als u uw domein heeft aangeschaft van een Google-domeinhostpartner toen u zich aanmeldde, configureren wij de DNS-records van uw domein, zodat deze werken met Google-services. Als u uw domein wilt gebruiken met services die niet door Google worden geleverd (als u bijvoorbeeld een website wilt hosten bij een andere provider), kunt u zelf uw DNS-records configureren.

We kunnen u niet vertellen welke DNS-records of -waarden u moet gebruiken voor een service van derden, u moet daarvoor contact opnemen met de andere partij. U heeft wel toegang tot de DNS-instellingen om die gegevens in te voeren, door naar uw Google-beheerdersconsole te gaan.

Ga als volgt te werk om DNS-records te configureren voor een service van derden:

1. Neem contact op met uw serviceprovider om uit te vinden welke DNS-records u moet invoeren voor uw domein.
  2. Ga in uw Google-beheerdersconsole naarDomeinen > Geavanceerde DNS-instellingen om uw DNS-records te openen en deze informatie eraan toe te voegen. Bekijk voor meer informatie Toegang tot DNS-records van een partnerhost.

U kunt ook uw domein overzetten naar een andere domeinhost.