Domain Explorer: MX-records instellen

Introductie

Als u uw MX-records wilt updaten bij deze Domain Name System-provider (DNS), moet u eerst weten hoe MX-records werken en hoe u ze kunt instellen voor Google Workspace in het algemeen.

Stappen

1. Log in op uw account op http://www.domainexplorer.net/.
  2. Open de pagina My Domain (Mijn domein) en selecteer het domein dat u wilt gebruiken met Google Workspace.
  3. Klik in het gedeelte Email Settings (E-mailinstellingen) op Change service (Service wijzigen) en selecteer de invoer User (mail server name required) (Gebruiker (naam van e-mailserver verplicht)).
  4. Voer in het gedeelte Mail Host Records Setup (Instellen e-mailhostrecords) de MX-recordwaarden in uit de tabel MX-recordwaarden.
  5. Klik op Save changes (Wijzigingen opslaan).
Houd er rekening mee dat het wel 72 uur kan duren voordat DNS-wijzigingen zijn doorgevoerd, afhankelijk van de TTL (time to live) die voor uw records is geconfigureerd. Totdat records wereldwijd zijn bijgewerkt, ontvangt u nog steeds verkeer op uw oude server.

Problemen oplossen

Volg de stappen in Problemen met MX-records oplossen om uw DNS-installatie te herstellen.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.