Köp Google Meet-maskinvara

Google Meet-maskinvara tar Google Meet-videokonferenser till alla rum.

Om du vill använda Meet-maskinvara måste du ha en Google Workspace-prenumeration för organisationen och en licens för Meet-maskinvara för varje enhet. Om du inte redan har Google Workspace kan du registrera dig för en kostnadsfri provperiod.

På den här sidan

Bestäm vilka enheter du behöver

Om du vill ha hjälp med att bestämma vilka enheter du behöver för antalet personer och rummets storlek kan du prova vår interaktiva rumsdesigner.

Tips!

• Köp minst två enheter om du vill kommunicera mellan olika rum.
  • Meet-maskinvarupaket innehåller inte skärmar. Du måste köpa dessa separat. Läs designguiden för Google Room om du behöver hjälp med rätt storlek på skärmen.
  • Vid stora implementeringar skapar du ett kalkylark för spårning med en lista över konferensrum och den enhet du beställer för varje rum.
  • Om du köper kringutrustning från tredje part som pekskärmskontroller, mikrofoner och kameror för Google Meet-maskinvara rekommenderar vi att deras kompatibilitet verifieras via kvalificeringsprogrammet för Google Meet-kringutrustning. Läs mer om kompatibel kringutrustning.
  • Du kan inte konvertera Chromebox- eller Chromebase-enheter som köpts med standardversionen av ChromeOS till ett videokonferenssystem.

Här köper du enheter: auktoriserade återförsäljare av Meet-maskinvara

Meet-maskinvara har stöd för engelska, kinesiska, franska, japanska, koreanska och spanska. Kontakta din Google-återförsäljare om du vill beställa enheter i ett land som inte stöds.

Nordamerika

Partner Länder Webbplats
Best Buy Canada Ltd. CA www.bestbuy.ca
CDW CANADA, INC. CA www.cdw.ca
Dell CA www.dell.com
Microserve CA www.microserve.ca
RED RIVER COMPUTER COMPANY CA www.redriver.com
S&E Cloud Experts Inc. CA se-cloud-experts.com
AVI-SPL CA; US avispl.com
DITO, LLC CA; US www.ditoweb.com
IVCI CA; US www.ivci.com
MAVEN WAVE PARTNERS LLC CA; US www.mavenwave.com
Newmind Group, INC. CA; US www.newmindgroup.com
Onix Networking Corp. CA; US www.onixnet.com
SADA Systems INC. CA; US www.sadasystems.com
SHI International Corp CA; US www.shi.com
Virus Woman Inc (ViWo) CA; US www.upcurvecloud.com
Yorktel CA; US www.yorktel.com
Advanced Business Machines INC US www.innovex.co
APPIRIO, INC US www.appirio.com
Avad US www.avad.com
AVI Systems US www.avisystems.com
BPI Information Systems of Ohio, Inc. US www.bpiohio.com
CDW Corporation US www.cdw.com
Cloudbakers, LLC US www.cloudbakers.com
Dell Inc. US www.dell.com
Forsythe Technology Group US www.forsythe.com
Informatica El Corte Ingles USA Corporation US us.iecisa.com
Insight Direct USA Inc. US www.insight.com
MTM Technologies US www.mtm.com
Newmind Group, Inc. US www.newmindgroup.com
NTT Ltd. US www.global.ntt
PC Connection, Inc. US www.pcconnection.com
www.govconnection.com
Pomeroy IT Solutions Sales Company Inc. US www.pomeroy.com
PreferredPartner.com, Inc. US www.cleanslatetg.com
Profound Cloud, Inc. US www.profoundcloud.com
Promevo US promevo.com
RISE VISION USA INC US www.risevision.com
Sprint/United Management Company US www.sprint.com
UmZuZu, LLC US www.umzuzu.com
Wursta US wursta.com

Asien och Stillahavsområdet

Partner Länder Webbplats
Deloitte Touche Tohmatsu AU www.deloitte.com.au/
Dialog Information Technology AU www.dialog.com.au
Fronde Australia Pty Ltd  AU www.fronde.com.au
FRONDE SYSTEMS GROUP LIMITED AU www.fronde.com
Geeks On Tap Pty Ltd AU www.geeksontap.com.au
Onsite Helper AU www.onsitehelper.com
ProAV Solutions Australia AU https://www.proavsolutions.com.au/
MWave Australia AU https://www.mwave.com.au
JB HI-FI AU https://www.jbcommercial.com.au/
OniGroup Pty Limited AU https://onigroup.com.au/
itGenius Australia Pty Ltd AU https://www.itgenius.com/
Master Concept International Ltd. HK https://www.hkmci.com/
PT. Eikon Technology Id https://eikontechnology.com/
EB Connect Id http://www.ebconnect.com/
Team Computers IN www.teamcomputers.com
Searce Cosourcing Services Private Limited IN https://www.searce.com/home
Shivaami Cloud Services Pvt. Ltd IN https://www.shivaami.com/
Brio Technologies Private Limited IN http://www.brio.co.in/
MediaAgility India Pvt. Ltd. IN https://www.mediaagility.com/
Zones Corporate Solutions Private Limited IN https://www.zones.com/
CloudReign Technologies LLP IN https://www.cloudreign.in/
Computec Engineering, Ltd JP https://www.computec.co.jp/ja/
Densan System Company Ltd JP www.dsk-cloud.com
KISSEI COMTEC Co., Ltd JP https://www.kicnet.co.jp/
KDDI CORPORATION JP https://www.kddi.com/
KDDI MATOMETE OFFICE CORPORATION JP https://www.kddimatomete.com/corporate/
Kyoiku Sangyo Co, Ltd JP https://ksg.co.jp
MEDIA PLUS Co., Ltd JP https://www.mediaplus.co.jp/
Mikasa Shoji, Co., Ltd. JP www.mikasa.co.jp
NTT Communications Corporation JP https://www.ntt.com/
NTT DATA MHI Systems Corporation JP https://www.nttdata-mhis.co.jp
NTT DOCOMO, INC. JP www.nttdocomo.co.jp
Nippon Jimuki Co., Ltd. JP www.nttdata-mhis.co.jp
PFU Limited JP https://www.pfu.fujitsu.com/
rakumo inc. JP https://rakumo.com
Sateraito Office inc. JP   https://www.sateraito.jp/
Softbank Telecom Corp JP www.softbank.co.jp
TOPGATE, Inc  JP https://www.topgate.co.jp
USEN ICT Solutions JP https://usen-ict.co.jp
Megazone Corp KR https://www.mz.co.kr/
SBC Technology KR http://www.sbctech.net/
Hanjin Information Sys. & Telecommunication Co. Ltd. KR https://www.hist.co.kr/
G-Asiapacific Sdn Bhd MY https://www.g-asiapac.com/
Matrix Connexion Sdn. Bhd. MY https://www.matrixc.com/
Datacom Systems Pty Ltd NZ www.datacom.com.au
FRONDE SYSTEMS GROUP LIMITED NZ www.fronde.com
Asnet NZ https://www.asnettechnologies.co.nz/
Dynamo6 NZ https://www.dynamo6.com/
Kollab PH https://www.kollab.ph
IP Converge Data Services, Inc. (IPC) PH https://www.ipc.ph/
Globe Telecom, Inc PH https://www.globe.com.ph/
Point Star SG https://www.point-star.com
GSA Tech Group SG https://www.gsatech.io/
Go Pomelo TH http://www.gopomelo.com
Loxley Orbit Public Company Limited TH https://www.loxleyorbit.com/
Tangerine Company Limited TH www.tangerine.co.th
Microfusion Technology Co., Ltd. Taiwan TW https://www.microfusion.tw/

Beställa Google Meet-maskinvara

1. Kontakta önskad Google-återförsäljare eller fyll i kontaktformuläret för Google-återförsäljare.
  2. Slutför beställningsprocessen enligt återförsäljarens anvisningar.
  3. Om du beställer Meet-maskinvarulicenser från återförsäljaren kan de be dig om följande information så att Google kan konfigurera enhetslicenserna:
    • Namnet på Google Workspace-administratören som hanterar enheterna på Googles administratörskonsol
    • Administratörens telefonnummer
    • Domännamnet där enheterna ska användas, till exempel example.com.
    • En e-postadress för att ta emot meddelanden, inklusive välkomstmeddelandet med anvisningar om hur du får åtkomst till administratörskonsolen och hanterar enheter. E-postmeddelandet måste använda samma domän som Meet-maskinvaruenheterna.
    • En alternativ e-postadress som finns på en annan domän. Inloggningsuppgifterna till administratörskonsolen skickas också till den här e-postadressen.
  4. Om du inte beställer Meet-maskinvarulicenser från återförsäljaren köper du Meet-maskinvarulicenser. Du behöver en för varje enhet.
  5. Vänta på bekräftelsemeddelandet för licensen.

Ett bekräftelsemeddelande skickas till administratörens e-postadress som du angav under köpet. Fortsätt inte förrän du har fått det här e-postmeddelandet som anger antalet nya enhetslicenser som är tillgängliga för organisationen.

Frakt, spårning och fakturering

• Frakt och spårning:  När du har gjort beställningen får du information om frakt och spårning av återförsäljaren.
  • Fakturering : Vårt köp av Meet-maskinvara faktureras av återförsäljaren. Du får en faktura från dem separat från andra Google-prenumerationer.
  • Frågor:  Om du har frågor om beställningsstatus eller faktura kontaktar du återförsäljaren som du köpte Meet-maskinvaran från.Se kontaktuppgifterna som följde med i beställningen.

Nästa steg

När enheterna kommer fram konfigurerar du dem och registrerar dem för tilldelning av Meet-maskinvarulicenser.

Relaterade ämnen