Een taal kiezen voor nieuwe gebruikers

U kunt de standaardtaal kiezen die wordt gebruikt als nieuwe gebruikers voor het eerst inloggen op hun beheerde Google-account.

Als u de standaardtaal voor nieuwe gebruikers toewijst, wordt de taal niet gewijzigd voor bestaande gebruikers. Als bestaande gebruikers de taal willen wijzigen, kunt u ze wijzen op het artikel Uw taal op internet wijzigen.

Tip: Als u de taal van de Beheerdersconsole wilt wijzigen, gaat u naar Een taal kiezen voor de Beheerdersconsole.
  1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Accountand thenAccountinstellingenand thenProfiel.
  3. Klik op Taal.
  4. Selecteer een taal in de lijstand thenklik op Opslaan.