Een betaald abonnement toevoegen aan je account

Als u een service als YouTube wilt aanzetten voor uw Google Workspace-account, kijkt u hier.

Als beheerder kunt u aanvullende abonnementen kopen voor uw gebruikers, zoals de zakelijke versie van Google Voice. U kunt ook een nieuw abonnement toevoegen voor een Google Workspace-versie als u uw abonnement eerder heeft opgezegd. Hier leest u hoe u kunt zien wat er beschikbaar is en hoe u deze abonnementen kunt aanschaffen.

Een betaald abonnement toevoegen

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met een account met hoofdbeheerdersrechten (eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand then Upgrades en add-ons.
  3. Klik links op de categorie van het abonnement dat u wilt toevoegen.
  4. Klik bij het abonnement op de juiste optie:
    • Aan de slag
    • Kosteloze proefperiode starten
    • Upgraden
    • Downgraden
  5. Volg de instructies op het scherm om de service toe te voegen aan het Google-account van uw organisatie.