Kontrollera inställningar för tidszon och omstart

Om du vill konfigurera en enhet i taget öppnar du Hantera Google Meet-maskinvara.

Om du vill hantera Google Meet-maskinvara från Googles administratörskonsol måste du se till att din tidszon är korrekt inställd. Du kan starta om Google Meet-maskinvaran enligt ett schema.

Ange tidszon och omstartsintervall

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna menyn följt av Enheterföljt avGoogle Meet-maskinvaraföljt avEnheter.
  3. Klicka på Inställningar på panelen Enheter.
  4. Klicka på Inställningar för Google Meet-maskinvara.
  5. (Valfritt) Om du vill tillämpa inställningen på en avdelning eller ett team väljer du en organisationsenhet vid sidan. Visa hur
  6. Klicka på Fördröjd omstart.
    1. I fältet Enhetens lokala tid för omstart väljer du när du vill att enheten ska startas om.
    2. I fältet Omstartsfrekvens väljer du antalet dagar innan en omstart sker. Om du till exempel vill starta om enheterna var 5:e dag väljer du 5 dagar.
    3. Klicka på Spara. Du kan även klicka på Åsidosätt för en organisationsenhet.

Om du vill återställa det ärvda värdet senare klickar du på Ärv.

Obs! Mer information om vilka enhetsinställningar som gäller för vilka enhetsmodeller finns i Administratörsinställningar för enheter som inte har ChromeOS som inte stöds.
  7. Klicka på Tidszon.
    1. I fältet Systemtidszon kontrollerar eller korrigerar du den valda inställningen för tidszon.
    2. I fältet Automatisk tidszonsidentifiering väljer du den inställning som du vill tillämpa.
      Obs! När du använder automatisk tidszonsidentifiering kan nätverkskonfigurationen påverka platsidentifieringen. Detta kan till exempel hända om enheten är ansluten bakom ett virtuellt privat nätverk (VPN). Enheten kan befinna sig i ett visst område men IP-adressen kan vara kopplad till en helt annan region.
  8. Klicka på Spara. Du kan även klicka på Åsidosätt för en organisationsenhet.

Om du vill återställa det ärvda värdet senare klickar du på Ärv.

Obs! När du har angett tidszon och omstartsfrekvens kan du ändra dem.
Mer information finns i Problem med kalender och tidszon.