Hantera domäner som registrerats via Blogger

Om du registrerade domänen när du registrerade dig för Blogger brukade du göra betalningar för domänen via Google Wallet. Vi har bytt till ett nytt faktureringssystem. Som en del av övergången har vi skapat ett kostnadsfritt Google Cloud-konto åt dig.

Du använder det här kontot för att hantera domänen. Du måste logga in på Google Administratörskonsol om du vill hantera dina förnyelsealternativ och kontrollera att betalningsuppgifterna är uppdaterade.

Öppna kontoinställningarna på Google Administratörskonsol

Du måste vara inloggad som avancerad administratör för den här uppgiften.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ett konto som har behörighet som avancerad administratör (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avPrenumerationer.
  3. Klicka på Åtgärder bredvid prenumerationen på Domänregistrering följt av Åtkomst till faktureringskontot.

Om du öppnar administratörskonsolen för första gången sedan vi skapade ditt kostnadsfria Google Cloud-konto blir du ombedd att verifiera dina faktureringsuppgifter. Mer information finns i se Verifiera faktureringsinformation för äldre domänregistreringar .

Tips! När du har öppnat administratörskonsolen ser du användarnamnet bloggeradmin@yexample.com eller apps-admin@example.com. Vi föreslår att du byter namn på användaren till ett eget namn som du lättare kommer ihåg, till exempel dittnamn@example.com

Nästa steg