Domeinen beheren die zijn geregistreerd via Blogger

Als u uw domein heeft geregistreerd toen u zich aanmeldde voor Blogger, werden betalingen voor uw domein in het verleden uitgevoerd via Google Wallet. We zijn sindsdien overgestapt op een nieuw factureringssysteem. Als onderdeel van de overstap hebben we voor u een gratis Google Cloud-account gemaakt.

U beheert uw domein met dit account. U moet inloggen bij de Google Beheerdersconsole om uw verlengingsopties te beheren en te controleren of uw betalingsgegevens kloppen.

De accountinstellingen openen in de Google Beheerdersconsole

U moet zijn ingelogd als hoofdbeheerder om deze taak te kunnen uitvoeren.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met een account met hoofdbeheerdersrechten (eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand thenAbonnementen.
  3. Klik naast uw domeinregistratieabonnement op Acties and then Factureringsaccount openen.

De eerste keer dat u de Beheerdersconsole opent nadat uw kosteloze Google Cloud-account is ingesteld, wordt u gevraagd uw factureringsgegevens te verifiëren. Zie Factureringsgegevens verifiëren voor oude domeinregistraties voor meer informatie.

Tip: Nadat u de Beheerdersconsole heeft geopend, ziet u de gebruikersnaam bloggeradmin@example.com of apps-admin@example.com. We raden u aan de naam van deze gebruiker te wijzigen in een aangepaste naam die u beter kunt onthouden, zoals uwnaam@example.com.

Volgende stappen