Agenda beheren voor uw gebruikers

Als beheerder van uw organisatie kunt u bepalen hoe uw team Google Agenda gebruikt om onder andere vergaderingen te plannen, planningen te delen en samen te werken in teamagenda's.

Als beheerder kunt u het volgende:

Instellingen voor delen van Agenda

Opties voor delen instellen

Geef in de Google Beheerdersconsole op hoe gebruikers hun primaire agenda en afspraken kunnen delen met mensen binnen en buiten uw organisatie. Ga naar Opties voor delen voor Google Agenda instellen voor meer informatie.

Faciliteiten maken

Faciliteiten maken en boeken

Maak faciliteiten die gebruikers kunnen toevoegen aan afspraken, zoals vergaderruimtes, projectoren, bedrijfsauto's of andere faciliteiten die mensen in uw organisatie kunnen boeken. Nadat u faciliteiten heeft gemaakt en gedeeld met uw gebruikers, kunnen gebruikers deze toevoegen aan afspraken. Ga naar Gebouwen, functies en agendafaciliteiten maken voor meer informatie.

Videovergaderingen in Agenda

Videovergaderingen voor afspraken beheren

Bepaal of er automatisch een link naar een videovergadering in Google Meet wordt toegevoegd aan Agenda-afspraken. U kunt ook kiezen welke add-ons voor videovergaderingen beschikbaar zijn voor gebruikers of van een add-on de standaardprovider maken. Ga naar Videovergaderingen voor agenda-afspraken beheren voor meer informatie.

Agenda's migreren en synchroniseren

Als uw organisatie van een ander systeem overstapt op Google Workspace, kunt u de gegevens van uw gebruikers migreren. Als mensen in uw organisatie hun oude agendasysteem moeten blijven gebruiken, zijn er synchronisatietools waarmee ze hun agendagegevens up-to-date kunnen houden. Ga naar Uw agenda's migreren en synchroniseren voor meer informatie.

Afspraken voor verwijderde gebruikers verwerken

Agenda-afspraken annuleren of overzetten voordat u een gebruiker verwijdert

Als een gebruiker uw organisatie verlaat, kunt u kiezen hoe u de afspraken van die gebruiker wilt overzetten. U kunt ook de afspraken automatisch laten verwijderen wanneer u de gebruiker verwijdert. Ga naar Agenda-afspraken annuleren of overzetten voordat u een gebruiker verwijdert voor meer informatie.

Nog een versleutelingslaag toevoegen aan gebeurtenissen

Als uw organisatie werkt met gevoelige intellectuele eigendommen of in een streng gereguleerde branche, kunt u gebruikers afspraken laten maken met beschrijvingen en bijlagen die zijn versleuteld aan de clientzijde. Ga naar Over versleuteling aan de clientzijde voor meer informatie.