Kan inte betala i tillgängliga valutor

Gäller G Suite, Cloud Identity Premium och andra tjänster som hanteras på Googles administratörskonsol.

Jag konfigurerar fakturering för en av Googles tjänster och det går inte att betala med någon av de tillgängliga valutorna.

1. Se till att du väljer rätt land när du anger betalningsmetod

Vilka valutor som visas när du skapar fakturering för en Google-prenumeration beror på vilket land du väljer för ditt Google-faktureringskonto när du konfigurerar den första prenumerationen. Om du konfigurerar den första prenumerationen måste du se till att välja landet där ditt företag finns.

2. Kontakta en lokal återförsäljare

Om du har valt rätt faktureringsland men fortfarande inte ser den valuta du vill använda kontaktar du en lokal återförsäljare som kanske kan erbjuda fler betalningsalternativ.