Ik kan niet betalen met de beschikbare valuta

Geldt voor versies van Google Workspace en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Ik stel de facturering in voor een Google-service en kan niet betalen met een van de beschikbare valuta's.

1. Zorg ervoor dat u tijdens het instellen van de facturering het juiste land selecteert

De valuta die worden weergegeven als u de facturering instelt voor een Google-abonnement hangen af van het land dat u selecteert voor uw Google-factureringsaccount als u uw eerste abonnement instelt. Zorg ervoor dat u, als u uw eerste abonnement instelt, het land selecteert waar uw bedrijf zich bevindt.

2. Neem contact op met een lokale reseller

Als het juiste factureringsland niet de valuta biedt waarin u wilt betalen, kunt u contact opnemen met een lokale reseller die u andere betaalopties kan bieden.

Heeft u verdere ondersteuning nodig? Contact opnemen met Google Workspace-support.