Bankgegevens niet geaccepteerd

Geldt voor versies van Google Workspace en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Toen ik de gegevens van mijn bankrekening toevoegde aan mijn Google-factureringsaccount, werden deze niet geaccepteerd.

Controleer de gegevens van uw bankrekening

Controleer of u de juiste bankgegevens heeft ingevoerd. Neem indien nodig contact op met uw bank om de juiste gegevens te krijgen. De gegevens moeten exact overeen komen met de gegevens die bekend zijn bij uw bank.

Heeft u verdere ondersteuning nodig? Contact opnemen met Google Workspace-support.