Kan inte betala med kreditkort (har inget)

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

När du ställer in fakturering för Google-tjänsten kan kreditkort visas som det enda alternativet för betalningsmetod. Om du inte har något kreditkort läser du alternativen nedan.

Kontrollera att du har valt rätt faktureringsland

I vissa länder kan du betala för tjänsten med direktdebitering från ett bankkonto. Om du ställer in din första prenumeration och det finns risk att du har valt fel land klickar du på Tillbaka i konfigurationsfönstret för att gå tillbaka och kontrollera att ditt val är korrekt.

Information om huruvida betalning via bankkonto är tillgängligt på din plats finns i Betalningsalternativ i mitt land.

Viktigt!  Välj rätt land. När du har konfigurerat faktureringskontot kan du inte ändra faktureringslandet utan att överföra kontot till en återförsäljare.

Betala med check eller banköverföring (om du är berättigad till det)

Om din organisation uppfyller vissa kvalificeringskrav kan du vara berättigad att betala med check eller elektronisk överföring från ett faktureringskonto.

Mer information finns i Om faktureringskonton.

Kontakta en lokal återförsäljare om du vill ha fler alternativ

Om inget av dessa andra alternativ fungerar kan en lokal återförsäljare eventuellt erbjuda andra betalningsalternativ. Hitta och kontakta en lokal återförsäljare.