Ik kan niet betalen met een creditcard (of ik heb er geen)

Geldt voor versies van Google Workspace en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Wanneer u de facturering instelt voor uw Google-service, ziet u wellicht creditcard als de enige optie voor de betaalmethode. Als u geen creditcard heeft, bekijkt u de opties hieronder.

Zorg dat u het juiste land voor de facturering heeft geselecteerd

In sommige landen kunt u voor uw service betalen via automatische incasso van een bankrekening. Als u uw eerste abonnement instelt en u wellicht het verkeerde land heeft geselecteerd, klikt u in het configuratievenster op Terug om terug te gaan en dit te controleren.

Zie Betaalopties in mijn land om te zien of betalen via een bankrekening beschikbaar is in uw land.

Belangrijk: Zorg dat u het juiste land selecteert. Nadat u uw factureringsaccount heeft ingesteld, kunt u uw factureringsland alleen wijzigen als u uw account overzet naar een reseller.

Betaal per cheque of overboeking (als u hiervoor in aanmerking komt)

Als uw organisatie aan bepaalde deelnamevereisten voldoet, kunt u wellicht per cheque of overboeking via een gefactureerd factureringsaccount betalen.

Zie Over gefactureerde factureringsaccounts voor meer informatie.

Neem contact op met een lokale reseller voor meer opties

Als geen van deze opties mogelijk is voor u, kan een lokale reseller wellicht andere betaalmogelijkheden bieden. Zoek een lokale reseller

Heeft u verdere ondersteuning nodig? Contact opnemen met Google Workspace-support.