Undvik att dela ett konto mellan användare

Google-konton, som maria@solarmora.com, ära avsedda att användas av en person. Om flera personer i organisationen ofta använder samma konto genom att dela användarnamn och lösenord kan det leda till följande problem för användarna:

• De kan nå en kontogräns – när flera personer använder samma konto ökar risken att ett konto når en gräns.
  • De kan se en utmaning eller fråga – om vi misstänker att en obehörig försöker få åtkomst till en användares konton visar vi en extra inloggningsfråga. Läs mer
  • Kontot kan låsas tillfälligt – om en person som använder kontot inte kan svara på en säkerhetsfråga eller lösa en inloggningsfråga kan kontot låsas tillfälligt för alla.

Tips! Läs mer om att lägga till e-postadresser om användare behöver en annan e-postadress eller hanterar e-post åt andra användare.

Relaterade ämnen