Lägga till ett konto för en ny användare

För organisationer med​Google Workspace eller Cloud Identity

Alla som ska använda Google-tjänster (som Google Workspace eller Cloud Identity) i organisationen måste ha ett konto. Om du inte redan har lagt till användare i administratörskonsolen kan du göra det nu.

Du ser bara grundläggande steg

Andra viktiga detaljer kan gälla för ditt konto, men du måste logga in för att se dem:

Logga in om du behöver mer hjälp
Använd administratörskontot (slutar inte på gmail.com)

Viktigt! Undvik att dela ett konto mellan användare. Om flera personer har åtkomst till samma konto, exempelvis för att dela administratörsuppgifter eller hantera en ansvarigs e-post, kan det orsaka problem. Varje konto ska bara användas av en användare. Du hittar fler alternativ i Undvik att dela ett konto mellan användare.

Lägga till ett användarkonto i administratörskonsolen

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Katalogföljt avAnvändare.
  3. Överst på sidan klickar du på Bjud in ny användare/Lägg till ny användare.
  4. Fyll i formuläret när du vill bjuda in användaren att gå med i teamet eller lägga till användarens kontouppgifter.
  5. Upprepa dessa steg för varje användare du vill lägga till.

Relaterade ämnen