Om TXT-poster

TXT-poster är en typ av DNS-post (Domain Name System) som innehåller textinformation för källor utanför domänen. Du lägger till de här posterna i dina domäninställningar.

Du kan använda TXT-poster i olika syften. Google använder dem för att verifiera domänägarskap och garantera e-postsäkerheten.

Använda TXT-poster för att verifiera att du äger domänen

När du konfigurerar ditt G Suite- eller Google Cloud-konto ger Google dig en post att lägga till i dina domäninställningar. När Google ser att du har lagt till posten bekräftas äganderätten till din domän. Få steg för steg-anvisningar.

Obs! Du behöver inte verifiera domänen om du köpte den när du registrerade dig för G Suite.

Använda TXT-poster för att garantera e-postsäkerheten

Använd TXT-poster med G Suite för att förhindra nätfiske, skräppost och annan skadlig aktivitet:

Lägga till TXT-poster

Om du vill lägga till en TXT-post måste du logga in separat med domänvärden. Domänvärden är normalt där du köpte domännamnet. Om du är osäker på vem det är kan du identifiera domänvärden.

Om du vill ha mer information om att skapa TXT-poster kontaktar du domänvärdens supportteam.