Een promotiecode invoeren

Geldt voor Google Workspace, Cloud Identity Premium en andere betaalde services die worden beheerd in de Google Beheerdersconsole.

U krijgt mogelijk een promotiecode van een Google-partner waarmee u korting kunt krijgen op een Google-serviceabonnement. Als u een promotiecode heeft, voert u deze in wanneer u een factureringsmodel selecteert.

Opmerking: Als u Google Workspace-klant bent, krijgt u mogelijk ook een promotiecode voor korting als u uw abonnement upgradet. In dat geval wordt u gevraagd de code in te voeren tijdens het upgradeproces.

De code invoeren wanneer u de facturering instelt

1. Als u de facturering instelt voor Google Workspace of Cloud Identity Premium, selecteert u het gewenste factureringsmodel en klikt u vervolgens op Promotiecode.
  2. Voer de code in. De voorwaarden van de promotie worden weergegeven.

Bij sommige promotiecodes zijn er beperkingen aan het aantal gebruikerslicenties of -accounts dat u kunt aanschaffen, of is er een minimaal maandelijks factuurbedrag vereist. Als uw bestelling niet voldoet aan de voorwaarden van de promotie, ziet u een melding.

Belangrijk: Voer de promotiecode nu in om korting te krijgen. U kunt deze later niet meer invoeren.

3. Klik op Doorgaan. U ziet een overzicht van de bestelling.

In het bestellingsoverzicht is de korting nog niet meegerekend in het bedrag. Wel ziet u de promotiecode, de voorwaarden van de promotie en een melding dat de promotie later wordt toegepast op het bedrag van de bestelling (evenals eventuele belastingen).

4. Volg de rest van de stappen om de facturering in te stellen.

De korting zien in uw transacties

Als de bestelling is voltooid en de betaalde service begint, kunt u de korting zien in de transacties van uw factureringsaccount:

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand thenBetalingsaccounts.
  3. Klik naast uw abonnement op Facturen bekijken.

Let op het volgende als u uw transacties controleert:

• De korting wordt pro rato in rekening gebracht voor maanden waarin de service deels wordt gebruikt.
  • De korting kan gedurende de maand in rekening worden gebracht, elke keer dat u een transactie uitvoert. U kunt echter eenvoudiger zien hoe uw krediet wordt berekend als u de transacties van de hele maand bekijkt, in plaats van individuele items.

Bekijk voor de uitgebreide algemene voorwaarden de e-mail of webpagina waar u de code heeft gekregen.