Aktivera automatisk förnyelse för årsavgift

Gäller G Suite och Cloud Identity Premium.

Om du betalar för din prenumeration på Googles tjänster med en årsavgift rekommenderar vi att du uppdaterar ditt faktureringskonto så att kontraktet förnyas automatiskt. Då blir det inga avbrott i tjänsten när det är dags att förnya prenumerationen. Om du aktiverar automatisk förnyelse löper ditt åtagande vidare i ytterligare 12 månader för alla licenser. Du får ett meddelande 30 dagar och 3 dagar före förnyelsedatumet.

Förnya årsavgiften automatiskt

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna Fakturering på administratörskonsolens startsida.
  3. Till vänster om den relevanta prenumerationen klickar du på nedåtpil Nedåtpil.
  4. Klicka på Ändra bredvid Förnyelsealternativ.
  5. Välj Förnya mitt kontrakt automatiskt.
  6. Klicka på Spara.
Du kan också minska antalet licenser i ditt kontrakt, byta till flexibel avgift eller säga upp prenumerationen på G Suite eller Cloud Identity Premium.