Vad är Google Arkiv?

Med Google Arkiv kan du lagra, spärra, söka i och exportera data för organisationens arkivering och eDiscovery. Arkiv har stöd för

• e-postmeddelanden
  • chattar i klassiska Hangouts med aktiverad historik och offentliga Google Talk-chattar
  • Google Grupper
  • filer på Google Drive
  • konversationer i Hangouts Chat med aktiverad historik
  • inspelningar i Hangouts Meet

Arkiv är helt webbaserat, så du behöver inte installera eller underhålla någon programvara. Arkiv ingår i G Suite Enterprise, Business, Education och Drive Enterprise. (Jämför utgåvor) Du kan köpa Arkiv-licenser för 5 USD extra per användare och månad.

Använd Arkiv för:

• Arkivering – ange lagringsregler som styr hur länge data lagras innan den tas bort från användarkonton och Googles system. Läs om lagring.
  • Lagring inför eventuell rättstvist – ställ in lagring inför eventuell rättstvist för användare om du vill spara deras data på obegränsad tid för att uppfylla lagkrav eller andra lagringsåtaganden. Läs om lagring.
  • Sök – sök i domänens data per användarkonto, organisationsenhet, datum eller sökord. Arkiv har stöd för sökningar med Booleska operatorer och jokerteckenoperatorer. Läs mer om sökningar.
  • Exportera – exportera data för ytterligare bearbetning och granskning. Läs mer om exporter.
  • Granskningsrapporter – använd granskningsrapporter i Arkiv när du vill läsa om åtgärder som Arkiv-användare har utfört under en angiven tidsperiod. Läs om granskningar.

Kom igång med din kostnadsfria testversion på 30 dagar.

Tips! Om organisationen redan har Arkiv konfigurerar du Arkiv för domänen och kommer igång med sökningen och exporten.