Authenticatie in twee stappen

Problemen oplossen met authenticatie in 2 stappen

Gebruikers kunnen de Veelgestelde vragen bekijken voor antwoorden op veelgestelde vragen van gebruikers.

De Service Level Agreement van Google Apps is niet van toepassing op services die worden gebruikt in verband met authenticatie in twee stappen als het authenticatieproces voor levering van de verificatiecode afhankelijk is van voice- of dataproviders van derden.

Herstellen van accounts en ondersteuning voor beheerders

Voor welke versies van Google Apps is authenticatie in twee stappen beschikbaar?

Authenticatie in twee stappen is momenteel beschikbaar voor Google Apps for Business, Google Apps for Education, Google Apps for Government en Google Apps (gratis versie).

Handhaving van en toegang tot back-upcodes van gebruikers is beschikbaar voor Google Apps for Business, Google Apps for Education en Google Apps for Government, maar niet voor de Standard-versie.

Mijn gebruiker is zijn telefoon kwijt en krijgt geen toegang tot zijn account.

Vraag uw gebruiker in te loggen met behulp van een back-upcode.

Hij heeft deze back-upcodes gekregen op de pagina Inlogverificatie toen hij zich aanmeldde voor authenticatie in twee stappen. Deze codes fungeren als eenmalige back-upwachtwoorden voor gebruikers als zij hun telefoon kwijt zijn. We raden gebruikers sterk aan deze codes af te drukken of op te schrijven en ze veilig te bewaren.

Als de gebruiker zijn telefoon kwijt is en zijn back-upcode niet heeft, kunt u voor hem een back-upcode aanvragen via Beheerdersconsole > Gebruikers > (selecteer gebruiker) > Beveiliging > Back-upverificatiecodes tonen

Ik ben Google Apps-beheerder en ik heb geen toegang meer tot mijn account.

Als u uw telefoon bent verloren en geen back-upcodes bij de hand heeft, en als u geen toegang heeft tot een apparaat waarop u de afgelopen maand via authenticatie in twee stappen uw Google-account heeft geopend, moet u contact opnemen met een andere beheerder van het domein die u de back-upcodes kan geven.

Als u nog steeds geen toegang heeft tot uw account, neemt u contact op met Google via het directe contactkanaal van Google Apps. Uw klantpincode vindt u in het configuratiescherm voor Google Apps op het tabblad Ondersteuning .

Werkt authenticatie in twee stappen met de service Single sign-on (SSO) van mijn bedrijf?

Deze functie wordt momenteel niet ondersteund door authenticatie in twee stappen. Gebruikers van SAML worden bij het aanmelden niet om een verificatiecode gevraagd. Voor SAML en SSO-ondersteuning op Google Apps, gaat u naar SAML Single sign-on-service (SSO) voor Google Apps.

Ondersteuning voor accounts voor eindgebruikers

De URL https://www.google.com/accounts/SmsAuthConfig leidt me niet naar de installatiepagina voor authenticatie in twee stappen.

Als deze link niet werkt of naar een Google Accounts-pagina leidt waarop u niet kunt inloggen, volgt u deze stappen om authenticatie in twee stappen in te stellen voor uw account:

De URL https://www.google.com/accounts/IssuedAuthSubTokens leidt me niet naar de pagina met applicatiespecifieke wachtwoorden.

Volg deze stappen voor toegang tot uw pagina met applicatiespecifieke wachtwoorden.

Bekijk de Veelgestelde vragen voor meer antwoorden op gebruikersvragen.