Arbetar du med kollegor både på distans och på kontoret? Så här jobbar du bäst i hybridmiljöer.

Ange språk för gruppens e-post

Om Google Grupper inte är tillgängligt för ditt jobb- eller skolkonto ber du administratören att aktivera Groups for Business. ” ”

Gruppägare och ansvariga kan ange e-postspråk för en grupp. Det här språket används för systemgenererad text i e-postmeddelanden, exempelvis sidfötter och rubriker i e-postsammanfattningar.

Ange språk för gruppens e-post

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på namnet på en grupp.
  3. Öppna Gruppinställningarföljt avE-postalternativ till vänster.

4. Välj ett språk under Språk för gruppens e-post.
  5. Klicka på Spara ändringar.