Visa en användares gruppmedlemskap

Den här sidan är till för administratörer. Om du vill hantera grupper för ditt eget konto besöker du hjälpen om Google Grupper.

Som gruppadministratör för organisationen kan du visa de grupper som användare i organisationen tillhör. Du kan också visa varje användares grupproll.

Se vilka grupper en användare tillhör

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Katalogföljt avAnvändare.
  3. Leta reda på användaren i listan Användare. Läs Söka efter ett användarkonto om du behöver hjälp.
  4. Klicka på användarens namn för att öppna kontosidan.
  5. Klicka på Grupper.
    Lägg till grupper.

Användarens grupper listas tillsammans med användarens roll i gruppen och gruppens e-postadress.

Tips! Klicka på Lägg till  för att lägga till användaren i en annan grupp. Du kan även peka på gruppen och klicka på Ta bort följt av Ta bort för att radera användaren från gruppen.