Onamae.com: TXT-poster

1. Logga in på ditt konto på www.onamae.com.

2. Klicka på Domäninställningar överst.

3. Klicka på Inställningar för DNS-hyrpost i sidofältet.

4. Klicka på domännamnet du vill ändra.

5. Lämna fältet Värd tomt och välj TYPE [TXT].

6. I fältet Värde anger du din unika Google-säkerhetstoken som finns i verifieringsinstruktionerna för Googles administratörskonsols. Denna token är en sträng med 68 tecken som börjar med google-site-verification; följt av ytterligare 43 tecken.

7. Klicka på Lägg till

Grattis! Din nya DNS TXT-post innehåller nu din säkerhetstoken. Tänk på att det kan ta upp till ett dygn innan ändringarna i DNS-inställningarna används på Internet. Det kan dock gå snabbare beroende på vilken värd som används.

Om du har problem med att lägga till TXT-posten kontaktar du domänvärden direkt och ber om ytterligare hjälp. Om du är osäker på vad du ska säga hittar du här en exempelförklaring som du kan e-posta till värden eller läsa upp på telefon.