Betalningsalternativ för Google

Google kan begränsa antalet åtgärder som användare kan utföra per dag för att skydda våra system och konton.

Du kan köpa Google-produkter som en tilläggsprenumeration på en Google Workspace-utgåva direkt från Google eller från en återförsäljare. (Om du är osäker på hur tjänsten köptes går du till Identifiera återförsäljaren.)

Kriterier för åtkomst till Googles produkter

När ditt konto uppfyller följande kriterier har du och dina användare åtkomst till Googles tjänster:

• Google har behandlat en betalning för ditt konto på minst 5 USD (eller motsvarande i din valuta).
    Obs! Det här beloppet inkluderar inte kostnaden för att köpa domänen om du har köpt den via Google Domains.
  • Dina användare samtycker till att följa alla Googles användarvillkor.

Betala

Om du registrerade dig för Google Workspace direkt från Google kan du göra en förtursbetalning eller betala för fler användarkonton för att få åtkomst till Googles produkter. Om du har problem kan du kontakta support när du har gjort betalningen. Det kan ta upp till 72 timmar innan betalningen behandlas och tjänsterna blir tillgängliga.

När du registrerar dig för en produkt och anger en betalningsmetod behandlar Google betalningen automatiskt. Du kan också göra en betalning manuellt. Mer information finns i Göra en manuell betalning eller betala tidigt.

Relaterat ämne

Kontakta support för Google Workspace