Google-betaalopties

Google kan het aantal acties dat gebruikers per dag kunnen uitvoeren beperken om de systemen gezond te houden en accounts te beschermen.

U kunt Google-producten rechtstreeks kopen bij Google of bij een reseller als add-onabonnement voor elke Google Workspace-versie. (Als u niet zeker weet hoe uw service is gekocht, gaat u naar Uw reseller identificeren.)

Criteria voor toegang tot Google-producten

Zodra uw account voldoet aan de volgende vereisten, hebben u en uw gebruikers toegang tot de volledige Google-services:

• Google heeft een betaling voor uw account van minstens $ 5 (of het equivalent in uw valuta) verwerkt.
    Opmerking: De kosten om uw domein te kopen, worden hierin niet meegenomen (als u uw domein heeft gekocht via Google Domains).
  • Uw gebruikers gaan ermee akkoord alle Servicevoorwaarden van Google te volgen.

Een betaling uitvoeren

Als u zich rechtstreeks bij Google heeft aangemeld voor Google Workspace, kunt u eerder betalen of meer gebruikersaccounts kopen om toegang te krijgen tot Google-producten. Als u na de betaling problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met support. Het kan 72 uur duren voordat de betaling is verwerkt en de services beschikbaar zijn.

Als u zich aanmeldt voor een product en een betaalmethode instelt, verwerkt Google uw betaling automatisch. U kunt ook handmatig betalen. Zie Een handmatige betaling uitvoeren of eerder betalen voor meer informatie.

Gerelateerd onderwerp

Contact opnemen met Google Workspace-support