Gebeurtenissen controleren voor de nieuwe gegevensmigratieservice

Nadat u een migratie heeft ingesteld met de nieuwe gegevensmigratieservice, kunt u via de gebeurtenisgegevens in het beheerderslogboek controleren of de configuratie is gewijzigd en of er een gebeurtenis heeft plaatsgevonden. U kunt bijvoorbeeld zien of er een koppeling is gemaakt of een migratie is gestart.

Gebeurtenisgegevens in het beheerderslogboek controleren

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Rapportenand thenControle en onderzoekand thenGebeurtenissen in het beheerderslogboek.
  3. Klik op Voorwaarde toevoegenand thenKenmerk en selecteer Gebeurtenis.
  4. Klik rechts op Gebeurtenissen, scroll naar Migratiegebeurtenissen en klik erop.
  5. Selecteer een gebeurtenis en klik op Toepassen.

Bekijk de volgende tabel voor meer informatie over gebeurtenissen.

Naam gebeurtenis Beschrijving
Koppeling gemaakt
Koppeling verwijderd
Informatie over gemaakte of verwijderde koppelingen
Verzocht om koppelingsverificatie Informatie over het verzoek voor koppelingsverificatie dat naar de beheerder van het bronaccount is gestuurd
Migratie instellen gestart Informatie over een doelbeheerder die een nieuwe migratie start
Migratietoewijzing gemaakt Meer informatie over de migratietoewijzing die is gekoppeld aan een migratie
Migratie-instellingen geüpdatet Informatie over wijzigingen in de migratie-instellingen
Migratie gestart
Migratie gestopt
Migratie afgesloten
Informatie over gestarte, gestopte of afgesloten migraties
Downloaden van migratierapport gestart
Downloaden van rapport met migratieoverzicht gestart
Informatie over gedownloade migratierapporten