Förstå enhetsanvändningen för organisationens enheter

Du kan visa detaljerad hälso- och användningsdata för en enhet och dess tillhörande kringutrustning på
sidan Enhetshistorik. Det visas tre typer av användningsdata på den här sidan:

• Problem – hälsoproblem på enheten som upptäcks och kvarstår över tid (inklusive sådana som utlöser varningar om anslutning och kringutrustning)
  • Aktiviteter – register över vad Google Meet-maskinvaruenheten faktiskt används till vid en viss tidpunkt
  • Händelser — viktiga händelser vid rätt tidpunkt som kan vara användbara för administratörer som vill felsöka problem

Du kan navigera till den här sidan i administratörskonsolen:

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Go to Menu följt av Devicesföljt avGoogle Meet hardwareföljt avDevices.
  3. Välj enhetens namnföljt avEnhetshistorik.
  4. På sidan Google Meet-maskinvara klickar du på Inspektera problem-, aktivitets- och händelsedata.

Händelsetyper som stöds

Du kan visa följande händelsetyper på sidan Enhetshistorik

• Uppdatering av operativsystemet
  • Feedback har skickats
  • Starta om

Obs!

• Google Meet-maskinvaruenheter som inte kör ChromeOS (till exempel Poly X30, X50 eller X70) stöder för närvarande inte händelsedata.
  • Det finns ingen data om tidigare händelser före den 23 oktober 2023.

Aktiviteter som stöds

Du kan visa följande aktivitetstyper på sidan Enhetshistorik:

• Meet-samtal
  • Samtal med Zoom-kompatibilitet
  • Samtal med Webex-kompatibilitet
  • Ta med din egen enhet (dator ansluten)
  • Lokal presentation
  • Whiteboardkamera finns
  • Uppdatering av inbyggd programvara för kringutrustning

Obs!

• Google Meet-maskinvaruenheter som inte kör ChromeOS (till exempel Poly X30, X50, X70) har för närvarande bara stöd för aktivitetsdata för Meet-samtal.
  • Det sammanfattande mätvärdet Användning beräknas som den procentandel av tiden då enheten befann sig i ett samtal under normal kontorstid, definierad som vardagar mellan kl. 8.00 och 18.00 lokal enhetstid under den filtrerade tidsperioden. Användningen beräknas inte om en enhet inte har tilldelats en tidszon.
  • Tidigare aktivitetsdata visas inte före den 23 oktober 2023.

Problem som stöds

Du kan visa följande problemtyper på sidan Enhetshistorik:

• Det gick inte att läsa in appen
  • Enheten är offline
  • Mikrofon saknas
  • Högtalare saknas
  • Kamera saknas
  • Fjärrkontroll saknas
  • Skärm saknas
  • Standardmikrofon saknas
  • Standardhögtalare saknas
  • Standardkamera saknas
  • Standardkamera för whiteboard saknas

Obs! Om en aktivitet eller ett problem varar i mindre än en minut kanske det inte registreras på den här sidan.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.