Rapportageoverzicht

Als beheerder kunt u in het gedeelte Rapporten in de Google Beheerdersconsole mogelijke beveiligingsrisico's bekijken, de samenwerking in uw team analyseren, configuratieproblemen diagnosticeren, zien wie wanneer inlogt, beheerdersactiviteit analyseren, inzicht krijgen in hoe gebruikers content maken en delen, en meer. In diagrammen en tabellen ziet u gegevens op domeinniveau naast gedetailleerde gegevens op gebruikersniveau.

Zie Gebruik en beveiliging controleren met rapporten voor een beschrijving van de verschillende typen rapporten die beschikbaar zijn.

Blijf op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen, zoals verdachte inlogpogingen of wijzigingen aan service-instellingen die worden gemaakt door andere beheerders, door e-mailmeldingen voor beheerders in te schakelen. Zie E-mailmeldingen voor beheerders en door het systeem gedefinieerde regels voor meer informatie.