Melding

Duet AI heet nu Gemini voor Google Workspace. Meer informatie

Geverifieerd via domein

De meeste klanten laten hun domein verifiëren als ze zich aanmelden voor Google Workspace. Maar sommige gebruikers laten hun account verifiëren met een e-mailbericht.

Mensen met een e-mailgeverifieerd account kunnen hun domein laten verifiëren en zich daarna abonneren op Duet AI voor Google Workspace Enterprise.

Was dit nuttig?

Hoe kunnen we dit verbeteren?
true
Start vandaag nog met een gratis proefperiode van 14 dagen

Professionele e-mail, online opslag, gedeelde agenda's, videovergaderingen en meer. Start vandaag nog met uw gratis proefperiode voor G Suite.

Zoeken
Zoekopdracht wissen
Zoekfunctie sluiten
Hoofdmenu
277985143158711369
true
Zoeken in het Helpcentrum
true
true
true
true
true
73010
false
false