The page you've requested isn't currently available in your language. You can select a different language at the bottom of the page or instantly translate any webpage into a language of your choice, using Google Chrome's built-in translation feature.

Gemini voor Google Workspace opzeggen

Als u uw service bij een reseller heeft gekocht, klikt u hierHeb ik een reseller?

Als u Gemini voor Google Workspace niet meer wilt gebruiken in uw organisatie, kunt u uw abonnement opzeggen.

• Als u het maandelijkse flexibele model heeft en u uw abonnement opzegt, stoppen de betalingen voor Gemini voor Google Workspace meteen.
  • Als u het jaarmodel/abonnement met vaste termijn heeft en u uw abonnement opzegt voordat het contract afloopt, moet u nog steeds de volledige kosten van het contract betalen. Er wordt dan een bedrag in rekening gebracht dat gelijk is aan het resterende saldo.

Als u uw abonnement opzegt, worden al uw Gemini voor Google Workspace-licenties beëindigd. U kunt Gemini voor Google Workspace opzeggen en uw andere abonnementen, zoals Google Workspace, actief laten.

Een abonnement opzeggen

U moet zijn ingelogd als hoofdbeheerder om deze taak te kunnen uitvoeren.
  1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met een account met hoofdbeheerdersrechten (eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand thenAbonnementen.
  3. Klik op Gemini voor Google Workspace.
  4. Klik op Abonnement opzeggen.

Meer informatie over kosten nadat u een abonnement heeft opgezegd.

5. Kies een reden voor het opzeggen en klik op Doorgaan.

6. Bekijk de opzeginformatie en vink het vakje aan als u akkoord gaat.

7. Vul onderaan uw beheerdersmailadres in en klik op Mijn abonnement opzeggen.