Slutföra en betalning som inte har dragits

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Gäller endast för kunder med debiterade faktureringskonton.

Om du betalar för prenumerationen på en tjänst från Google med ett faktureringskonto och skickar en betalning utan att notera vilken faktura betalningen gäller kan du ha en betalning som inte har dragits. Om detta händer ser du ett meddelande bredvid faktureringskontots belopp som ska betalas på Googles administratörskonsol.

Skicka betalningsanvisningar via e-post

Om du vill dra betalningen från kontosaldot skickar du e-post till Google faktureringsteam med anvisningar om hur betalningen ska dras och mot vilka fakturor. Du kan till exempel dra hela betalningen mot en faktura eller dela den mellan flera fakturor. Om du gör det senare ska du inkludera fakturanummer och belopp som vi ska dra från varje faktura.

Läs mer om hur du visar dina fakturor.