Problemen met een niet-toegepaste betaling oplossen

Geldt voor versies van Google Workspace en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Alleen van toepassing op klanten met gefactureerde factureringsaccounts.

Als u met een gefactureerd factureringsaccount betaalt voor uw Google-serviceabonnement en u doet een betaling zonder ons te laten weten voor welke factuur die is, kan de betaling worden geregistreerd als niet toegepast. Als dit gebeurt, ziet u een bericht naast het Huidige saldo van uw factureringsaccount in de Google-beheerdersconsole.

Betalingsinstructies per e-mail verzenden

Als u de betaling wilt toepassen op uw accountsaldo, moet u het Google Collections-team e-mailen met instructies over de toepassing van de betaling en op welke facturen deze moet worden toegepast. U kunt bijvoorbeeld het hele bedrag toepassen op één factuur, of het bedrag splitsen om verschillende facturen te betalen. Als u dit laatste doet, moet u de factuurnummers en het bedrag dat voor elke factuur moet worden betaald, aan ons doorgeven.

Meer informatie over het bekijken van uw facturen.