Transacties weergeven (gefactureerd account)

Geldt voor versies van Google Workspace en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Alleen van toepassing op klanten met gefactureerde factureringsaccounts.

Als u met een gefactureerd factureringsaccount voor uw Google-serviceabonnement betaalt, kunt u de volgende gegevens zien op de pagina Transacties.

1. Uw transacties bekijken

U ziet alleen de basisstappen

Er kan andere belangrijke informatie voor uw account gelden, maar u moet inloggen om deze te zien:

Log in voor meer hulp
Gebruik uw beheerdersaccount (eindigt niet op gmail.com)

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand thenBetalingsaccounts.
  3. Klik naast uw abonnement op Facturen bekijken.
  4. Scroll omlaag om een tabel te bekijken van de individuele transacties in uw account.
  5. (Optioneel) Maak een overzicht van transacties of filter deze op type of datumbereik. Zie Uw transactiegegevens bekijken voor meer informatie.

2. Transactiegegevens begrijpen

Als u een gefactureerd Google-factureringsaccount heeft, kunt u de volgende gegevens zien in de kolom Beschrijving op de pagina Transacties:

• Creditnota: Een tegoed dat kan worden toegepast op openstaande facturen.
  • Debetnota: een factuur die buiten de gebruikelijke facturering om wordt gemaakt. Dit komt slechts zelden voor.
  • Factuur: de maandelijks te betalen factuur met vermelding van de kosten van uw account. Klik op de link 'Factuur' om uw factuur weer te geven.
  • Betaling: De betaling die op uw account is toegepast.
  • Servicecorrectie: Een promotietegoed of servicekrediet dat is toegekend door een Google Workspace-specialist.
  • Beginsaldo: Uw saldo op de eerste dag van de geselecteerde periode en op de eerste dag van elke volgende kalendermaand.
  • Belasting/btw: Belasting die aan de kosten van uw account wordt toegevoegd. In Europa heet dit btw.