Byta till Enterprise Essentials Plus-utgåvan

Om du köpte din tjänst från en återförsäljare går du hit istället  |  Har jag en återförsäljare?

Om du har årsavgift kan du nedgradera till utgåvor när du har bytt från årsavgift till flexibel avgift.

Om användarna med Enterprise Essentials, Essentials eller Essentials Starter behöver åtkomst till premiumfunktioner i Google Workspace kan du uppgradera prenumerationen till Enterprise Essentials Plus.

Du kan inte byta till Enterprise Essentials Plus från en annan Google Workspace-utgåva.

Det här bör du veta innan du byter utgåva

• Alla i organisationen får samma prenumeration. Du kan till exempel inte flytta vissa användare till Enterprise Essentials Plus medan andra fortsätter att använda Enterprise Essentials.
  • Om du har prenumeration med årsavgift/fast längd inkluderar övergången alla dina nuvarande användare.
  • Om du uppgraderar och din nuvarande prenumeration har årsavgift/fast längd med årsbetalningar, kan du bara byta till årsprenumeration/fast längd med månadsbetalningar. Efter bytet får du en proportionellt beräknad kredit för eventuellt kvarvarande årligt prenumerationssaldo.

Få tillgång till premiumfunktioner med Enterprise Essentials Plus

Genom att uppgradera till Enterprise Essentials Plus får du åtkomst till premiumfunktioner för samarbete och säkerhet.

• Mer gemensamt lagringsutrymme – du får 5 TB gemensamt lagringsutrymme för alla användare. Om du har köpt annat lagringsutrymme återställs det inte automatiskt.
  • Avancerade videokonferenser – tillåt upp till 500 deltagare i Google Meet med Google Drive-inspelningar, brusreducering, omröstningar, frågor och svar, smågrupper och närvarospårning.
  • Livestreaming – livestreama möten.
  • Förebyggande av datastöld för iOS – styr rörelsen av jobbdata mellan appar på iOS-enheter.

Om du verifierar domänen får du tillgång till dessa ytterligare funktioner:

• Säkerhetscenter – få åtkomst till information och analyser om säkerhetsproblem som kan påverka din organisation.
  • Förebyggande av dataförlust (DLP) – definiera regler som skyddar integriteten och förhindrar att användarna delar känsligt innehåll på Google Drive med personer utanför organisationen.
  • Förtroenderegler – visa, redigera eller radera förtroenderegler.
  • Cloud Identity-premiumversion – få åtkomst till företagssäkerhet, apphantering och automatisk enhetshantering.
  • Kontextkänslig åtkomst – skapa detaljerade principer för åtkomstkontroll utifrån attribut som användaridentitet, plats, enhetens säkerhetsstatus och IP-adress.
  • Åtkomstinsyn — granska loggar över åtgärder av Google-anställda vid åtkomst till användarinnehåll.
  • BigQuery-åtkomst till administratörsgranskningsloggar – exportera administratörsåtkomstloggar för analys i BigQuery.
  • Work Insights – få åtkomst till ett rapporteringsverktyg för detaljerade mätvärden om användarnas användning, arbetsmönster och samarbete i Google Workspace.
  • Dataregioner – välj en geografisk plats för alla användare i organisationen och få åtkomst till avancerade funktioner, som att välja olika platser baserat på organisationsenhet eller grupp samt rapportering och granskning.
  • Kryptering på klientsidan – låt användarna lägga till ytterligare ett krypteringslager för Drive-filer, e-post med mera.

Byta till Enterprise Essentials Plus

När du har bytt konto har du åtkomst till alla premiumfunktioner om du har ett domänverifierat konto. Om du har ett e-postverifierat konto har du tillgång till ett antal premiumfunktioner. För att få åtkomst till alla premiumfunktioner måste du verifiera domänen efter att du har bytt. Anvisningar finns i Verifiera domänen.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Från administratörskonsolen öppnar du menyn följt av Faktureringföljt avUppgraderingar och tillägg.
  3. Bredvid den utgåva du vill byta klickar du på Uppgradera, Nedgradera eller Byt.
  4. Granska effekten av ändringen följt av klicka på Nästa.
  5. Om din nuvarande prenumeration har flexibel avgift väljer du en betalningsplan för den nya prenumerationen:
    • Flexibel prenumeration – inget långsiktigt åtagande, betala för de användare du har varje månad och lägg till eller ta bort användare vid behov.
    • Årsavgift (månadsbetalning) – kräver ett 1-årsavtal, betala månadsvis och lägg till användare vid behov. Om du vill öka antalet användare anger du en ny siffra för användare som behövs. Årsavgift är inte tillgänglig när du nedgraderar till en utgåva på lägre nivå.
  6. Om du har en årsprenumeration (års- eller månadsbetalningar) väljer du Årsavgift (månadsbetalning) som betalningsplan för den nya prenumerationen.
  7. (Valfritt) Om du vill lägga till en kampanjkod klickar du på Lägg till kampanjkod för Flexibel avgift och anger koden.
  8. Klicka på Kassaföljt avBeställ.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.