Board 65 all-in-one (teamruimtes) instellen

1. De basisinstellingen voltooien

Voer deze stappen uit om uw Google Meet Series One Board 65 te verbinden met wifi en de basisinstellingen te selecteren, zoals de taal en tijdzone.

U bent nu bij stap 1 van 4

Apparaat aanzetten en basisinstellingen voltooien

1. Druk op de achterkant van het apparaat op de aan/uit-knop en wacht tot ChromeVox verschijnt.
    Belangrijk: Tik niet op Aan de slag.
  2. Selecteer een ChromeVox-optie om de schermlezer aan of uit te zetten.
    U kunt deze instelling later zo nodig wijzigen.
  3. Wijzig zo nodig de optionele instellingen.
    1. Als u de standaardtaal en toetsenbordinstellingen wilt wijzigen, tikt u op Engels. Selecteer opties en tik op OK.
    2. Als u de toegankelijkheidsinstellingen wilt aanpassen, tikt u op Toegankelijkheid.
      U kunt de taal- en toegankelijkheidsinstellingen later zo nodig wijzigen.
  4. Tik op Tijdzone en selecteer uw lokale tijdzone.
    Vergaderingen worden gepland en weergegeven op het apparaat in uw lokale tijd.
  5. Tik op Aan de slag.
  6. Maak verbinding met een netwerk.
    1. Tik op de naam van het draadloze netwerk.
    2. Tik op Wachtwoord en gebruik het schermtoetsenbord om het wachtwoord in te voeren.
    3. Tik op Verbinden.
      Join a WiFi network

Tip: Als u een ethernetverbinding gebruikt, wordt deze automatisch waargenomen. Wacht tot het netwerk verbinding heeft gemaakt en tik op Volgende.
  7. Wacht tot de updates zijn toegepast.