Board 65 all-in-one (teamruimtes) instellen

2. Uw apparaat inschrijven

Als u een apparaat inschrijft, wordt dit toegevoegd aan het Google Workspace-account van uw organisatie. Nadat het apparaat is ingeschreven, kunnen mensen in uw organisatie vergaderingen plannen voor het apparaat, het toewijzen aan een vergaderruimte en samenwerken via Google Meet- en whiteboardfuncties.

U bent nu bij stap 2 van 4

Voordat u begint

Uw apparaat inschrijven

1. Log op het apparaat in met uw Google Workspace-beheerdersaccount.
    U moet wellicht het beheerdersrecht 'Google Meet-hardware inschrijven' hebben om het apparaat in te schrijven. Meer informatie
  2. Als verificatie in 2 stappen aanstaat, gebruikt u uw beveiligingssleutel of een eenmalig wachtwoord om in te loggen.
    Alleen USB-A-beveiligingssleutels worden ondersteund.
  3. Als u een inschrijffout ziet, zorg dan dat u genoeg apparaatlicenties heeft en tik op Opnieuw proberen.