Een VoIP-telefoon opnieuw toewijzen in Google Voice

Als u een telefoon opnieuw toewijst, moet u de toewijzing ervan aan de huidige gebruiker ongedaan maken. Voice verwijdert dan de contacten, opgeslagen spraakberichten, instellingen en andere gegevens van de vorige gebruiker. Zorg dat de gebruiker deze gegevens niet meer nodig heeft voordat u de toewijzing van de telefoon ongedaan maakt.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Appsand thenGoogle Workspaceand thenGoogle Voice.
  3. Klik op VoIP-telefoons om een lijst met de VoIP-telefoons in uw organisatie te bekijken.
  4. Klik op de VoIP-telefoonand thenToewijzing ongedaan maken.
  5. Klik op Toewijzing ongedaan maken om te bevestigen.
  6. Plaats de muisaanwijzer op de VoIP-telefoon die u opnieuw wilt toewijzen en klik op Bewerken .
  7. Vul bij Naam VoIP-telefoon een naam in voor de VoIP-telefoon.
  8. Vul bij E-mailadres van de gebruiker het e-mailadres van de nieuwe gebruiker in.
  9. Klik op Volgende.

De nieuwe gebruiker moet eventuele contacten en andere instellingen toevoegen.

Gerelateerde onderwerpen

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.