Skriv ut betalningskvitton

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Om du köpte din tjänst från en återförsäljare går du hit istället  |  Har jag en återförsäljare?

Viktigt! Om du tar bort ditt Google-konto för en betalprenumeration ska du skriva ut dina betalningskvitton enligt beskrivningen här och ladda ned och skriva ut dina fakturor.

Visa och skriva ut ett kvitto från administratörskonsolen

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avBetalningskonton.
  3. Klicka på Visa fakturor bredvid prenumerationen.
  4. Välj ett datumintervall från rullgardinsmenyn ovanför listan.
  5. Leta reda på transaktionen och klicka på betalningslänken för den i kolumnen Beskrivning. Ett fönster öppnas med ett kvitto som du kan skriva ut.