Uw bedrijfsadres updaten

Geldt voor versies van Google Workspace en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Als u uw service bij een reseller heeft aangeschaft, kijkt u hier |  Heb ik een reseller?

Als u een gefactureerd factureringsaccount heeft, moet u contact opnemen met Google Workspace-support om uw factuuradres te wijzigen.

Als uw bedrijf is verhuisd nadat u de facturering voor uw Google-account heeft ingesteld, moet u het adres updaten in de beheerdersconsole. Het nieuwe adres wordt weergegeven op facturen die worden gegenereerd door uw account, te rekenen vanaf de datum waarop u de wijziging doorvoert.

U ziet alleen de basisstappen

Er kan andere belangrijke informatie voor uw account gelden, maar u moet inloggen om deze te zien:

Log in voor meer hulp
Gebruik uw beheerdersaccount (eindigt niet op gmail.com)

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand thenBetalingsaccounts.
  3. Klik naast uw abonnement op Meerand thenBetaalinstellingen bekijken.
  4. Klik rechts van Bedrijfsnaam en adres op Bewerken .
  5. Update uw bedrijfsadres en klik op Opslaan.

Opmerking: U kunt het land van uw account niet wijzigen. U specificeert het land slechts één keer, op het moment dat u uw factureringsaccount instelt. Meer informatie over uw factureringsland en bedrijfsadres.