Betalingsopties voor uw Google-service

Geldt voor versies van Google Workspace en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

U betaalt voor een Google-serviceabonnement of domein dat u bij Google heeft gekocht door regelmatige betalingen te doen met een creditcard. In sommige landen kunnen betalingen rechtstreeks worden afgeschreven van een bankrekening. Als u de facturering instelt voor uw account, geeft u een primaire betaalmethode op. Deze wordt automatisch in rekening gebracht voor uw lopende services. U kunt later uw primaire betaalmethode wijzigen of andere betaalmethoden toevoegen, bijvoorbeeld als back-up voor automatische betalingen of om betalingen te splitsen tussen betaalmethoden.

Hoe u kunt betalen

De exacte betaalmethoden en valuta's die u kunt gebruiken, hangen af van uw locatie. Ga naar Betalingsopties in mijn land.

Als u zich abonneert op aanvullende services, wordt u gevraagd een betaalmethode te kiezen. De betaalmethode wordt geregistreerd, maar u moet de kosten nog wel goedkeuren. Er wordt niets automatisch afgeschreven bij de eerste betaling.

Creditcard/betaalpas

Google accepteert internationale betalingen van de grootste creditcards, zoals Visa, Mastercard en American Express. Als u van een creditcard uw primaire betaalmethode maakt, worden de automatische betalingen afgeschreven van uw creditcard.

Meer informatie: Automatisch betalen met een creditcard

Bankrekening (automatische incasso)

(Beschikbaar in de VS, het Verenigd Koninkrijk en bepaalde Europese landen.) Afhankelijk van het land waarin uw bedrijf zich bevindt, kunt u betalingen doen via een overboeking (ook wel automatische incasso genoemd). Als u van een bankrekening uw primaire betaalmethode maakt, worden de automatische betalingen afgeschreven van deze bankrekening. Bankrekeningen die alleen uitbetalingen ondersteunen, worden niet geaccepteerd als betaalmethode.

Meer informatie: Automatisch betalen met een bankrekening

Reservecreditcard

(Sterk aanbevolen) U kunt een aparte creditcard toevoegen voor back-upbetalingen, om te voorkomen dat uw service wordt opgeschort als een betaling met uw primaire betaalmethode mislukt. Als we de kosten in rekening proberen te brengen bij uw primaire betaalmethode, en de betaling wordt geweigerd, brengen we in plaats daarvan de kosten in rekening bij de reservecreditcard.

Meer informatie: Een reservecreditcard toevoegen voor automatische betalingen

Handmatig vooruitbetalen

U kunt ook handmatig vooraf betalen door tegoed toe te voegen aan uw account. U kunt dit doen met elke creditcard of bankrekening die u heeft toegevoegd aan uw account. Als u krediet heeft in uw account, brengen we de automatische betalingen in rekening bij dit krediet in plaats van bij uw primaire betaalmethode.

Meer informatie: Een handmatige betaling uitvoeren of eerder betalen

Boleto Bancário

Alleen voor handmatige betalingen in Braziliaanse reais. Alleen beschikbaar als u vóór 5 februari 2024 een handmatige betaling heeft uitgevoerd via Boleto. Een geldige creditcard is vereist voor uw account, zelfs als u een boleto gebruikt om een handmatige betaling of betaling vooraf te doen. Meer informatie over boleto's

Opties voor bedrijven

Sommige bedrijven komen in aanmerking voor een gefactureerd factureringsaccount, waarmee u via cheque of overboeking kunt betalen. Zie Over gefactureerde factureringsaccounts voor meer informatie.