Köpa prenumerationer från både en återförsäljare och Google

Om du har köpt prenumerationen på Google Workspace från en återförsäljare kan du köpa andra prenumerationer som Google Voice eller Chrome Enterprise direkt från Google. Till exempel kanske din återförsäljare inte är auktoriserad att sälja vissa prenumerationer. Du kan köpa prenumerationerna från Google på något av följande sätt:

Låt återförsäljaren hantera andra prenumerationer

Om du köper en prenumeration direkt från Google kan du ge återförsäljaren åtkomst till att hantera prenumerationen på Googles administratörskonsol. Om du vill delegera prenumerationsuppgifter till återförsäljaren, till exempel hantera licenser, kontaktar du återförsäljaren och ber om deras behörighet. Gå sedan till Ändra en återförsäljares åtkomst till dina prenumerationer.